-
/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/pe-totaal-screens-v5.jpg?h=45c797d4&itok=tw7F6RBr

PE-Totaal: online en offline op een plek

Om het bijhouden van uw vakbekwaamheid zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u én uw organisatie is PE-Totaal ontwikkeld. Met PE-Totaal beheert u het volledige trainingsaanbod van uw organisatie, zowel het online cursusaanbod van PE-Academy als uw interne bijeenkomsten. Dankzij de handige online tool, houdt u overzicht over de professionalisering van uw team en kunnen de accountants eenvoudig voldoen aan de nieuwe portfolio verplichting. Dit alles in de look-and-feel van uw organisatie.

 

PE-Totaal voor uw medewerkers

Elke medewerker krijgt een persoonlijk account waarin alle nascholing op een overzichtelijke manier ingevuld en bijgehouden kan worden. Een medewerker kan zelf cursussen en bijeenkomsten selecteren en inplannen om te volgen. Wanneer de nascholing is voltooid, wordt de gevolgde cursus of bijeenkomst automatisch toegevoegd aan het bekwaamheidsdossier van uw online PE-portfolio.
 


Dashboard

Dashboard

Wanneer u inlogt op PE-totaal komt u terecht op de overzichtspagina. Hier kunt u in één oogopslag zien welke cursussen er nieuw zijn in het cursusaanbod, welke bijeenkomsten binnenkort starten en of uw bedrijf nog speciale nascholing gepland heeft.


Inplannen van uw nascholing

Wanneer u zich als medewerker inschrijft voor een cursus of bijeenkomst wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar de beheerder. Als de beheerder uw inschrijving goedkeurt krijgt u een bevestiging van deze goedkeuring en kunt u starten met uw nascholing.

 

Inplannen van uw nascholing

Uw PE-portfolio

Uw PE-portfolio

In uw PE-portfolio kunt u uw ontwikkelplan en bekwaamheidsdossier terugvinden. Wanneer u een cursus of bijeenkomst afgerond heeft, kunt u het bewijs hiervan eenvoudig toevoegen in het bekwaamheidsdossier van uw online PE-portfolio. Dit kunt u doen door middel van tekst of door het uploaden van een bestand, zoals een ontvangen certificaat. Uw cursussen bij PE-Academy worden automatisch toegevoegd aan uw bekwaamheidsdossier.

-
/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/42511597_l_4.jpg?h=6bc5fa02&itok=GG3uNgBs

PE-Totaal als beheerder

PE-totaal geeft een beheerder goed inzicht in de nascholing van de medewerkers. 
Als beheerder kunt u het portfolio van uw medewerkers inzien en bekijken welke cursussen en bijeenkomsten al gevolgd zijn. Ook kunt u zien welke nascholing gepland staat en zelf interne bijeenkomsten aanmaken en invoeren in PE-Totaal.

 


Koppelen van trainingen en cursussen aan gebruikers

Wanneer u wilt dat medewerkers een specifieke cursus of bijeenkomst volgen, kunt u met PE-Totaal deze medewerkers aan de specifieke nascholing koppelen.

Koppelen

Suggesties doen

Suggesties doen

Als beheerder kunt u uw medewerkers ook suggesties geven voor bepaalde cursussen of bijeenkomsten. 


Groepen aanmaken

Een groep is een cluster van deelnemers dat aan hetzelfde leerprofiel voldoet. Bijvoorbeeld alle accountants van de controlepraktijk, assistent accountants, fiscalisten of juristen. Als beheerder kunt u zelf groepen aanmaken om in een later stadium gebruik te maken van de mogelijkheid om selecties te maken bij het aanmaken van suggesties, of bij het maken van rapportages.

Groepen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.
We denken graag met u mee!